Kaikki alustat Alusta
Turku

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki

Yritysten showroom

Toteuttaja
Turku Science Park Oy, Turun Teknologiakiinteistöt Oy
Kategoriat

MISTÄ ON KYSE?

Turun seutu on innovatiivinen ja kilpailukykyinen toimintaympäristö, jonka rakentavat alueen monipuolinen elinkeinoelämä ja vahvat yritykset sekä korkeakoulujen tuoma vankka osaamispohja. Vierailukeskus esittelee tämän päivän vetovoimatekijät ja tulevaisuuden kilpailukyvyn mahdollistajat, joita tukemassa on älykäs kaupunki.

Näyttelyistä vastaa Turku Science Park Oy yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Talon omistaa ja sitä operoi Turun Teknologiakiinteistöt Oy. Keskuksessa markkinoidaan alueen osaamista yritysten sidosryhmille, päättäjille, opiskelijoille jne.

 

Mitä on tarjolla yrityksille?

Vierailukeskus tarjoaa yrityksille näkyvyyttä digishowroomissa, moderneja tiloja tapahtumien järjestämiseen ja verkoston, jossa kohtaavat yritykset, opiskelijat ja kaupunkikehityksen tekijät.

Tila toimii asiantuntijavieraiden monipuolisena käyntikohteena. Yritykset voivat hyödyntää taloa markkinoinnissaan ja PR-työssään.

Vierailukeskuksen ja innovaatioalustan palvelut ovat kaikkien yritysten hankittavissa toimialasta riippumatta. Vierailukeskus avataan joulukuussa 2017.

Ketkä sitä käyttävät?

Turun kaupunki, korkeakoulut ja yli 40 yritystä eri toimialoilta.

 

Uutiset

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Hele Kaunismäki
Puhelinnumero

Jaa