Kaikki alustat Alusta
Tampere

Smart Tampere

Tampereen seudun uusien liiketoimintamallien kehitysohjelma ja toimintatapa, jossa tuotetaan laajalla yhteistyöllä älykkään kaupungin ratkaisuja

Toteuttaja
Tampereen kaupunki
Lisätietoja

MISTÄ ON KYSE?

Tampereen seudulla luodaan innovatiivisia ja digitaalisia älykkään kaupungin ratkaisuja yritysten, organisaatioiden, kuntien ja kaupunkilaisten yhteistyöllä. Yhteiskehittämiselle on tarjolla virtuaalinen ympäristö ja ekosysteemi, joiden avulla syntyy niin hyviä ratkaisuja, että niitä kadehtivat kaikki.

Smart Tampere tarjoaa yrityksille mahdollisuuden osallistua kaupungin palvelutarpeiden määrittelyyn ja yhteiskehittämiseen sekä mahdollisuuden testata omia tuotteitaan ja palveluitaan aidossa ympäristössä. Yritys saa tietoa tunnistetuista tarpeista sekä käyttäjäpalautetta ja uutta tietoa asiakkaiden tarpeista.

Kenelle se on tarkoitettu?

Smart Tampere on alusta yrityksille, jotka tunnistavat älykkään kaupunkikehittämisen haasteet ja pystyvät löytämään niihin ratkaisuja. Yritykset voivat saada kehitystyönsä tueksi kumppaniverkoston toimijoita sekä kaupungin organisaation tai jopa nimetyn virkamiehen, joka tukee kehitystyön etenemistä. Avoin määrittely, avoin kehittäminen ja avoin data ovat kehittämisen keskiössä.

Ketkä sitä käyttävät?

Smart Tampere tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille sekä paremman elämän elementtejä kaikille Tampereen seudun asukkaille. Yhteistyössä syntyneet yritysten kehittämät palvelut ovat käytettävissä ja levitettävissä globaalisti.

Kuinka pääsen mukaan?

Smart Tampere etsii jatkuvasti uusia kumppaniyrityksiä yhteiskehittämään älykkäitä kaupunkiratkaisuja. Yhteystiedot löytyvät alta.

Uutiset

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Seppo Haataja
Puhelinnumero

Jaa