Kaikki alustat Alusta

Ison Omenan palvelutori

Avoin julkisten palvelujen keskittymä kauppakeskuksessa tavoittaa 5000 kävijää päivittäin ja kutsuu kokeilemaan yhdessä kaupunkilaisten kanssa.

Toteuttaja
Espoon kaupunki
Kategoriat

MISTÄ ON KYSE?

Ison Omenan palvelutori on aivan uudenlainen julkisia palveluja tarjoava keskittymä. Sen tarkoituksena on helpottaa asukkaiden arkea ja tarjota mahdollisuus monenlaisten asioiden hoitamiseen yhdellä kertaa. Ison Omenan kauppakeskuksessa, Matinkylän metroaseman ja bussiterminaalin yläpuolella sijaitsevalta Palvelutorilta löytyy niin terveys-, kulttuuri- kuin neuvontapalvelujakin. Kokoamme yhteen lukuisia eri alojen ammattilaisia palvelemaan yhteistä asiakasta sujuvamman arjen puolesta. Kutsumme yritykset mukaan kehittämään entistä parempia palveluja espoolaisille!

Kenelle se on tarkoitettu?

Palvelutori tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tulla kehittämään ja testaamaan tuotteitaan yhdessä asiakkaiden ja kaupungin palveluyksiköiden kanssa. Palvelutorin pop up -tila ja kirjaston Paja ovat ilmaiseksi käytettävissä ja kokoushuoneita voi varata maksua vastaan. Myös yhdistykset ja oppilaitokset ovat tervetulleita kehittämään toimintaansa Palvelutorille.

Ketkä sitä käyttävät?

Kooltaan ja tarjonnaltaan laaja Palvelutori kokoaa yhteen espoolaisia kaikissa ikäryhmissä. Erityisesti Palvelutoria käyttävät Matinkylän alueen asukkaat.

Palvelutorilla käy päivittäin noin 5 000 asiakasta.

Kuinka pääsen mukaan?

Yritykset, jotka haluavat päästä kehittämään palveluita yhdessä Palvelutorin ja sen asiakkaiden kanssa, voivat ottaa yhteyttä Palvelutorin projektipäällikköön.

Uutiset

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Veera Vihula
Organisaatio
Espoon kaupunki
Sähköposti

Jaa