Kaikki alustat Alusta
Turku & Raisio

Smart Chemistry Park

Bio-Kiertotalouden innovaatioalusta

Toteuttaja
Turku Science Park Oy

MISTÄ ON KYSE?

Smart Chemistry Park® on bio- ja kiertotalouden innovaatioalusta ja klusteri kemian ja teknologian alalla toimiville start-up –yrityksille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille. Raision teollisuusalueella sijaitseva yrityspuisto on ainutlaatuinen konsepti, joka yhdistää yritykset ja korkeakoulujen tutkimus- ja kehitystyön uusiksi tuotteiksi ja palveluiksi. Puistoon sijoittautuneet yritykset työskentelevät itsenäisesti, kehittäen omia teknologioitaan ja liiketoimintaansa, mutta toiminta perustuu yhteistyöhön ja siitä syntyvän lisäarvon hyödyntämiseen.

Kenelle se on tarkoitettu?

Smart Chemistry Park vuokraa yrityksille laboratorio-, pilotointi- ja toimistotiloja. Tilojen lisäksi laajempaan verkostoon kuuluvat yritykset pääsevät osaksi laajaa julkisen sektorin, yliopistojen ja yritysten yhteistyöverkostoa, joka tukee yrityksiä kasvuun.  Ota yhteyttä, mikäli etsit yrityksellesi toimitiloja tai haluat päästä osaksi innovatiivista yhteistyöverkostoa!

 

Ketkä sitä käyttävät?

Smart Chemistry Parkissa olevat yritykset ovat: CH-Bioforce Oy, Chementors Oy, Crisolteq Oy, CH-Polymers Oy, FP-Pigments Oy, Montisera Oy, Nanol® Technologies Oy, Renotec Oy, Sacret Oy, PreclinApps Oy ja Suomen patentti-insinööripalvelu Oy.

Lisäksi tiiviissä yhteistyössä on 30 yritystä.  Suomessa ja ulkomailla verkosto kattaa kaiken kaikkiaan 500 yritystä ja organisaatiota.

 

Uutiset

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Linda Fröberg-Niemi
Organisaatio
Turku Science Park Oy

Jaa