Kaikki alustat Alusta
Tampere

Koklaamo

Ratkaisuja kaupunkilaisten arjen ja uudistuvan kaupunkiympäristön haasteisiin ketterästi lean-menetelmän avulla

Toteuttaja
Tampereen kaupunki
Lisätietoja

MISTÄ ON KYSE?

Koklaamo on Tampereen kaupungin toimintamalli, joka tuo yhteen yritykset, yhdistykset sekä eri alojen asiantuntijat kehittämään ratkaisuja kaupunkilaisten nykyaikaisessa kaupunkiympäristössä kohtaamiin haasteisiin. Koklaamossa ei suunnitella loputtomiin, vaan jo ensimmäisiä ideoita kokeillaan käytännössä käyttäjien kanssa. Innovaatioita syntyy, kun erilaiset ihmiset ja alat kohtaavat!

Kenelle se on tarkoitettu?

Koklaamo on tarkoitettu uudistumishaluisille yrityksille ja yhteisöille, joilla on intoa kehittää asiantuntijoiden kanssa uudenlaisia liiketoimintamalleja vastaamaan kaupunkilaisten haasteisiin. Koklaamossa opitaan uudenlainen tapa kehittää ja kokeilla nopeasti.

Koklaamo on myös asiantuntijoille, jotka haluavat olla mukana sparraamassa uusien toimintamallien kehittäjiä, verkostoitua ja laajentaa omaa ymmärrystään kaupunkilaisten nykyaikaisessa kaupunkiympäristössä kohtaamista haasteista.

Ketkä sitä käyttävät?

Koklaamosta hyötyvät niin uusia arjen ratkaisuja kehittävät yritykset ja yhteisöt, heitä sparraavat asiantuntijat kuin ratkaisuideoita haasteisiinsa saavat kaupunkilaiset. Ratkaisuideoiden fyysisenä kokeilualustana toimii Tampereen Tesoman kaupunginosa, jossa kokeillen saadaan tieto onko kehitetylle palvelulle tai tuotteelle kysyntää.

Kuinka pääsen mukaan?

Koklaamo järjestetään vaihtuvan teeman tai arjen haasteen ympärille. Jokaisesta teemasta järjestetään avoin haku yrityksille ja yhteisöille. Koklaamo on osallistujille maksuton ja kehitetyt liiketoimintamallit- ja ratkaisut ovat osallistujien omaisuutta.

Uutiset

Yhteistyökumppanit

Futurice Oy
Pirkanmaan liitto
Tredea
Tampereen yliopisto
Osuuskunta Regio Hub
Asukkaat, yritykset, yhdistykset

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Lilli-Nora Siikasmaa
Puhelinnumero

Jaa