Kaikki alustat Alusta
Turku

Kiertotalous 2.0

Innovaatioalusta yritysten ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kokeiluille

Toteuttaja
Turun ammattikorkeakoulu

Mistä on kyse?

Kiertotalous 2.0 on Turun ammattikorkeakoulun kiertotalouden kokeiluihin keskittyvä innovaatiotoiminto, jossa yritykset voivat tehdä kokeiluja ja yhteiskehittämisprojekteja yhdessä opiskelijoiden kanssa. Yritysten toimeksiantoihin räätälöidään monialaiset opiskelijatiimit ja menetelmät. Kokeilut voivat olla esimerkiksi innovaatiotilaisuuksia tai selvityksiä.

Kiertotalous 2.0 kehittämisprosesseissa otetaan huomioon materiaalien kierto ja muut kiertotalouden muodot, kuten tuote palveluna, tuotteen elinkaaren pidentäminen tai osaamisen ja asiantuntijuuden jakaminen ja kiertäminen.

Kenelle se on tarkoitettu?

Kiertotalous 2.0 on tarkoitettu yrityksille, korkeakouluopiskelijoille, asiantuntijoille ja kaupungeille yhteiseksi innovaatioalustaksi.

Ketkä sitä käyttävät?

Innovaatioalustaa voivat hyödyntää eri kokoiset ja eri toimialoilta tulevat yritykset, jotka ovat kiinnostuneet kiertotalouden liiketoimintamallien kehittämisestä ja resurssitehokkuudesta. Lisäksi innovaatioalustalla voivat toimia järjestöt, julkiset organisaatiot ja kaupungit. Fyysisesti tilat on Turussa. Yhteistyötä on tehty onnistuneesti mm. Oulun, Tampereen ja pääkaupunkiseudun kanssa.

Kuinka pääsen mukaan?

Ota yhteyttä, niin sovitaan kokeilun yksityiskohdista.

Uutiset

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Piia Nurmi
Organisaatio
Turun ammattikorkeakoulu
Puhelinnumero

Jaa