Kaikki alustat Alusta
Tampere

HealthHUB

Yritykset, kliinikot, tutkijat, kehittäjät ja käyttäjät yhdistävä terveys- ja hyvinvointialan yhteiskehittämisympäristö

Toteuttaja
FinnMedi Oy
Kategoriat

MISTÄ ON KYSE?

HealthHUB on inspiroiva kohtauspaikka ja yhteisö toimijoille, joilla on yhteinen tavoite: edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Se sijaitsee Tampereella Kaupin kampuksella, yliopistollisen sairaalan välittömässä läheisyydessä.

Kenelle se on tarkoitettu?

HealthHUB tuo yhteen terveyteen, hyvinvointiin, terveysteknologiaan ja tutkimukseen suuntautuneet yritykset ja toimijat ja tarjoaa ympäristön uusien ideoiden ja innovaatioiden yhteiskehittämiselle.

Miten sitä käytetään?

HealthHUB tarjoaa tilat ja mahdollisuuden verkostoitumiselle, yhteistyökumppaneiden ja uusien asiakkuuksien löytämiselle sekä yhteisten kehitysprojektien toteut­tamiselle. Yhteisön käytössä on hot desk -työpisteitä, erinomaisella kokoustekniikalla varustettu ryhmätyötila tapahtumien järjestämiseen sekä virtuaalinen ryhmätyö­alusta, jonka avulla toiminnassa voi olla mukana mistä tahansa.

Kuinka pääsen mukaan?

HealthHUBin toimintaan voit osallistua joko jäsenenä tai seuraajana. Jäsenyys on maksuton, mutta se edellyttää aktiivisuutta, intoa ja positiivista asennetta sekä halua kehittää yhdessä muiden kanssa jotain uutta ja parempaa. Seuraajana voit osallistua tapahtumiin ja keskusteluihin, ja pääset seuraamaan lähietäisyydeltä, miten HealthHUB kehittyy. Voit halutessasi voit liittyä hubilaiseksi myöhemmin. Liity jäseneksi tai seuraajaksi täällä: https://www.healthhub.fi/liity

Uutiset

Yhteistyökumppanit

Pirkanmaan liitto
Tampereen kaupunki
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Tampereen yliopisto
Tampereen teknillinen yliopisto
Tampereen ammattikorkeakoulu

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Reijo Itkonen
Sähköposti
Puhelinnumero

Jaa