Uutisarkistoon

Uutiset

5.9.2017
Kirjoittaja Anna Karppinen

Tamperelaiset ovat löytämässä joukkorahoituksen voiman

6Aika Avoimet innovaatioalustat-hankkeen tavoitteena on vauhdittaa joukkorahoituksen yleistymistä Tampereen alueella.

Tampereen 6Aika Avoimet innovaatioalustat-hanke on avannut keväällä 2017 kaikille tamperelaisille oman joukkorahoitussivuston osoitteeseen www.mesenaatti.me/tampere. Sivusto mahdollistaa tehokkaan, kaikkien kampanjoiden yhteisen markkinoinnin tuomalla yhteen tamperelaiset joukkorahoituskampanjat, niiden toteuttajat ja rahoittajat.

Tamperelaisten joukkorahoitusta edistetään myös tukemalla yksilöiden, ryhmien, yritysten ja yhdistysten joukkorahoituskampanjoiden käynnistämistä ja toteutusta kaikille avoimen valmennuksen ja opastuksen kautta. Helmikuussa 2017 käynnistynyt joukkorahoitusvalmennusten sarja saa jatkoa lokakuussa.

Valmennuksiin osallistuvat saavat sparrausta niin asiantuntijoilta kuin muilta kampanjan tekijöiltä. Valmennusten tavoitteena on antaa osallistujille mahdollisimman hyvät työkalut ja eväät omien kampanjoidensa eteenpäin viemiseksi, esim. antamalla ohjeistusta tiedottamiseen ja markkinointiin.

Joukkorahoitussivusto ja -valmennukset ovat osoittautuneet menestyksiksi, ja jo useampi valmennuksiin osallistunut on lähtenyt toteuttamaan omia kampanjaideoitaan. Etenkin luovan alan toimijat ja yritykset ovat löytäneet joukkorahoituksesta keinon edistää omaa toimintaansa. Joukkorahoitus on osoittautunut paikaksi testata uusia ideoita, markkinointityökaluksi sekä mahdollisuudeksi löytää yleisö omalle ratkaisulleen.

Lisätietoa: www.omatesoma.fi/joukkorahoitus

6Aika – Avoimet innovaatioalustat
Lilli-Nora Siikasmaa
p. 040 658 7593
lilli-nora.siikasmaa(at)tampere.fi

Kategoriat

Uncategorized

Jaa