Kaikki alustat Alusta
Tampere

Inno-Oppiva

Opetusteknologian ketterän tuotekehityksen yhteistyöympäristö

Toteuttaja
Tampereen yliopiston TRIM-tutkimuskeskus
Kategoriat

Mistä on kyse?

Hankkeessa yliopistot, oppilaitokset ja yritykset tekevät yhteistyötä, jonka tavoitteena on parantaa yritysten ymmärrystä oppilaitosten tarpeista. Tarpeet voivat liittyä suoraan opetusteknologiaan, tai erilaisiin digitaalisiin palveluihin ja tuotteisiin, joita oppilaitokset tarvitsevat oman toimintansa kehittämiseksi. Tämä avaa yrityksille mahdollisuuden kehittää opetusalan tuotteistaan kaupallisia menestyksiä.

Kenelle se on tarkoitettu?

Yrityksille, jotka jo kehittävät opetusteknologiaa tai siihen liittyviä tuotteita ja palveluita, mutta jotka haluavat edelleen parantaa käsitystään opetusmaailman muuttuvista tarpeista ja ympäristöistä. Se on erityisen sopiva yrityksille, joille tuotekehityksen ketterät menetelmät ovat ainakin alustavasti tuttuja, koska menetelmät ovat käytössä hankkeen yhteistyöprojekteissa.

Ketkä sitä käyttävät?

Inno-Oppivan testaus- ja kokeiluympäristönä toimivat Pirkanmaan alueen koulut ja oppilaitokset henkilökuntineen.

Kuinka pääsen mukaan?

Jos Inno-Oppiva tarjoaa yrityksellesi ympäristön ja kumppanit, joiden avulla näet mahdollisuuden parantaa opetusteknologian tuotteitasi ja palveluitasi, ota yhteyttä hankepäällikkö Jussi Okkoseen. Hänen yhteystietonsa löytyvät alta.

Tiesitkö tämän?

TRIM on lyhenne sanoista Tampere Research Center for Information and Media. Se on Pirkanmaan liiton ja Euroopan unionin aluekehitysrahaston rahoittama hanke.

Uutiset

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Jussi Okkonen
Sähköposti
Puhelinnumero

Jaa