Kaikki alustat Alusta
Oulu

VIRTUAALIMESSUALUSTA

Virtuaalinen näyttelytila yrityksille asiakkaiden tavoittamiseen sekä tuotteiden ja palveluiden esittelyyn.

Toteuttaja
Finpeda Oy

MISTÄ ON KYSE?

Virtuaalimessualusta tuo perinteisen fyysisen messun digitaaliselle aikakaudelle. Virtuaalimessualusta tarjoaa näytteilleasettajille ja vierailijoille perinteisiä messuja kustannustehokkaamman ratkaisun löytää asiakkaita, rahoittajia ja ratkaisuja. Virtuaalimessu on interaktiivinen 3D-näyttelytila, jossa voi tutustua yritysten näyttelyosastoihin/tiloihin virtuaalisesti. Yritykset voivat tuoda virtuaalimessujen osastolle sähköisen markkinointimateriaalin ja tuotteet 3D-malleineen.

Vierailijat voivat tutustua messuosastoihin milloin tahansa. Virtuaalimessu mahdollistaa yritysten ratkaisujen esittelyn videoneuvotteluyhteyden kautta ja yrityksen asiantuntijan tavoittaminen on entistä kustannustehokkaampaa, helpompaa ja nopeampaa.

Mitä on tarjolla yrityksille?

Halukkaat yritykset voivat pystyttää tilaan oman osastonsa/ständinsä tai jopa rakentaa oman esittelytilansa. Tilassa voi helposti jakaa tuote-esitteitä sähköisessä muodossa, näyttää kalvo- ja videoesityksiä, tai jopa tuoda oma tuote virtuaalisena 3D-mallina tarkasteltavaksi tilaan. Tila mahdollistaa edullisemman osallistumistavan messuille, myös messuille joille mahdollisesti ei muutoin olisi resursseja osallistua.

Uutiset

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Pasi Keinänen
Organisaatio
BusinessOulu, Oulun kaupunki

Jaa