All Platforms Alusta
Turku

Tulevaisuuden Ruokamaailma ja Aistila

Monitieteellisenä tutkimusympäristönä toimiva lounasravintola ja take away -myymälä

Toteuttaja
Turun yliopisto / Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus

MISTÄ ON KYSE?

Turun Kupittaan kampuksella sijaitseva Tulevaisuuden Ruokamaailma (TRM) on todellisesta lounasravintolasta ja take away -myymälästä muodostuva tutkimus- ja kehitysalusta, joka nopeuttaa asiakaslähtöisten hyvinvointia lisäävien innovaatioiden syntyä.

TRM:n läheisyydessä toimiva Aistila™ tarjoaa elintarviketeollisuuden yrityksille mahdollisuuden ymmärtää tuotteiden ja pakkausten moniaistista kuluttajakokemusta.

Kenelle se on tarkoitettu?

TRM ja Aistila™ tarjoavat akateemisen ja kaupallisen sektorin toimijoille mahdollisuuden kuluttajalähtöiseen tutkimukseen ja kehitykseen. Ne tuottavat tietoa kuluttajan ruokavalinnoista ja ruoan kuluttajakokemuksesta.

Sopivia toimijoita voivat olla elintarvikevalmistajat, tukku- ja vähittäiskaupan yritykset, palvelutuottajat, pakkaustoimittajat, sisustus- ja kalustussuunnittelijat, ITC-yritykset sekä tutkimuslaitokset ja yliopistot.

Ketkä sitä käyttävät?

Yrityksillä on mahdollisuus testata ja kehittää Tulevaisuuden Ruokamaailmassa uusia tuotteita, palveluita, konsepteja, teknologioita ja ratkaisuja todellisessa ravintola- ja myymäläympäristössä, jossa asiakkaina ovat oikeat ravintola-asiakkaat.

 

Kuinka pääsen mukaan?

Yritykset, joita kiinnostaa terveyttä edistävien elintarviketuotteiden ja aistikokemusten koemarkkinointi fyysisessä innovaatioympäristössä, kannattaa ottaa yhteyttä TRM:n ja Aistilan™ vastuuhenkilöihin.

Tiesitkö tämän?

Aistilan™ tuote-, pakkaus ja konseptitutkimusta tehdään kuluttajien ja koulutetun raadin avulla erilaisia profilointimenetelmiä apuna käyttäen. Lisäksi Aistila™ kouluttaa yritysten tuotekehitys- ja markkinointihenkilökuntaa aistinvaraisten menetelmien hyödyntämiseen. Aistila™ on Turun yliopiston liiketoimintayksikkö.

Uutiset

Yhteistyökumppanit

Turun yliopisto
Vaasan yliopisto
VTT

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Mari Norrdal
Sähköposti

Jaa