Kaikki alustat Alusta
Oulu

Metsokankaan Monitoimitalo

Yhteiskehittämällä parempia ja toimivampia ratkaisuja kehittyvään ja rakentuvaan kouluympäristöön.

Toteuttaja
Oulun kaupungin Sivistys- ja kulttuuripalvelut /Kalle Komulainen
Kategoriat

MISTÄ ON KYSE?

Metsokankaan Monitoimitalo sijaitsee keskellä uutta, kasvavaa kaupunginosaa. Monitoimitalossa toimivat päiväkoti ja yhtenäiskoulu, iltaisin alueen käyttö on myös vilkasta.  Monitoimitalon toiminta on kehitysmyönteistä ja se kuuluu myös Microsoft Partners in learning for schools – ohjelmaan.

Alustan kehitysteemoina ovat turvallisuus ja viihtyvyys. Teemat tulevat jatkossa laajenemaan opetustoiminnan suuntaan. Edistyksellinen kouluyhteisö tarjoaa innovaatioalustan ideoiden jalostamiseksi tuotteiksi yhteiskehittämisen kautta monipuoliselle joukolle erilaisia yrityksiä. Alueella on sisätiloissa kattava  wifi- verkko, kouluyhteisö aktiivisine jäsenineen, koulurakennukset, pihaympäristöön rakennettu älykäs valaistusjärjestelmä

Kenelle se on tarkoitettu?

Metsokangasta voidaan käyttää yritysten ja julkisten organisaatioiden testausympäristönä kehityshankkeille, jotka liittyvät kouluun, opetukseen ja oppimisen välineisiin.

Ketkä sitä käyttävät?

Kaikki monitoimitalon käyttäjät – oppilaat, henkilökunta ja muut toimijat – voivat osallistua uusien innovaatioiden ideointiin, kehitykseen ja testaukseen. Monitoimitalon käyttäjien kokonaismäärä on pian yli 1 500 ja alueen rakentaminen jatkuu tarpeen mukaisesti.

Uutiset

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Risto Kallio, projektikoordinaattori
Organisaatio
BusinessOulu

Jaa