Kaikki alustat Alusta
Oulu

MAPGETS

Alusta virtuaaliseen suunnitteluun ja kaupunkitiedon hyödyntämiseen

Toteuttaja
FCG City Portal Oy

MISTÄ ON KYSE?

FCG MAPGETS on reaaliaikainen ja avoin selainympäristössä toimiva 3D sovellusalusta, jossa tieto näytetään ja käsitellään kolmiulotteisten mallien ja  paikkatiedon avulla. MAPGETSin avulla sovelletaan paikkatietoinformaatiota karttojen, reittien, rakennusten, suunnitelmien ja soveltavien palvelujen visualisointiin. MAPGETS toimii maailmanlaajuisesti.

MAPGETS alustan mukana tarjotaan ohjelmiston kehitystyökalu (SDK), jonka avulla voidaan nopeasti luoda uusia virtuaaliteknologiaa hyödyntäviä sovelluksia. Kehittäjille tarjotaan myös sovelluskauppaympäristö ja lisensointimalli sovellusten julkaisua varten.

 

Kenelle se on tarkotettu?

MAPGETS mahdollistaa kuntien ja kaupunkien sekä muiden sovelluskehittäjien ja palvelutuottajien sovellusten julkaisemisen alustalla.

Ketkä sitä käyttävät?

Mapgetsin avulla julkaistuja sovelluksia voivat käyttää tavalliset kuntalaiset, mutta myös esimerkiksi suunnittelun ammattilaiset, jotka voivat jatkojalostaa Mapgetsin kautta syntynyttä tietoa. Mapgetsin julkaisut voivat toimia esimerkiksi kuntalaisia osallistavan kaupunkisuunnittelun välineinä.

Kuinka pääsen mukaan?

Mapgetsin peruskäyttö ei vaadi erityistä teknistä osaamista. Sovelluskehittäjille on tarjolla avoin tukipaketti ja rajapintakuvaukset. Mapgetsin kautta toteutetuista julkaisuista peritään vuosimaksu.

Uutiset

Yhteistyökumppanit

Adminotech Oy
Kaupungit ja sovelluskehittäjät

Jaa