Flavoria™ - lounasravintola ja kahvila-välipalamyymälä, joka toimii samalla jatkuvana tutkimus- ja kehityslaboratoriona
Flavoria™on syksyllä 2018 avautuva Turun yliopiston rakentama ruokaelämyskeskus, jonka avulla ruuan ja juoman kokemuksen tutkimus ottaa Suomessa aimo harppauksen eteenpäin. Se on lounasravintola ja kahvila-välipalamyymälä, joka toimii samalla jatkuvana tutkimus- ja kehityslaboratoriona.
Ruokailevien asiakkaidensa lisäksi Flavoria palvelee sekä akateemista tutkimusta että yrityksiä liiketoimintansa ja asiakaskokemuksensa kehittämisessä. Flavoriassa päästään tutkimaan kuluttajakokemusta ihmisten jokapäiväisessä arjessa kokonaisvaltaisesti. Tutkimuksen kohteena voivat olla uusi elintarvike, ruokaraaka-aine, pakkaukset, konseptit, erilaiset elämystekijät tai digitaaliset palvelut. Uusia ihmisten kokemisen, liikkumisen ja käyttäytymisen havainnointi- ja mittausteknologioita kehitetään koko ajan. Flavoriaa on mahdollista hyödyntää myös niiden tutkimiseen ja testaukseen.
Tutkimuslaitokset, elinkeinoelämä ja kuluttajat.
Flavoria tuo uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen.
Lisätietoa ja yhteystiedot löytyvät Flavorian nettisivuilta: www.flavoria.fi
Rohkeasti mukaan!
Falvoria ™kehitettiin 6Aika pilottiprojektissa Tulevaisuuden Ruokamaailma, jossa olivat Turun Yliopiston lisäksi VTT ja Vaasan Yliopisto.
Nyt yhteistyökumppaneina:
Sodexo Oy
Vincit Oy
Suomen yliopistokiinteistöt Oy
Elomatic Oy